Phone button
Home Fackområden

Fackområden

Vi vänder oss till alla storlekar av företag, organisationer och myndigheter som behöver en professionell och mycket kvalificerad språkpartner.

Våra översättare behärskar många områden; juridik, medicin, teknik, finans, ekonomi och IT bland annat. Oavsett ämne så ser Stratcores översättningsbyrå till att ditt budskap framförs på bästa sätt.

Kort sagt, ni kan få hjälp inom alla ämnesområden och språk.

about page image Leaf
Låt Stratcores språktjänster utgöra kärnan i er kommunikationsstrategi

Stratcore hjälper dig med välskrivna och korrekt översatta texter på din målgrupps modersmål. Omsorgsfull hantering av terminologi och tonalitet säkerställer smidig och effektiv kommunikation.

Klicka här om ​​du vill att vi ska kontakta dig eller ring 08-410 38802 för mer information om Stratcores språktjänster.

img img

En kvalificerad språkpartner i översättningen av ert viktigaste dokument

I vårt dedikerade team ingår drivna och kompetenta projektledare som borgar för leveranssäkerhet – vi garanterar högsta sekretess och punktliga leveranser. Våra korrekturläsare arbetar även de uteslutande på sitt modersmål vilket gör att vi kan leverera en slutprodukt som är korrekt, läsvänlig och som kommunicerar ert budskap på ett ändamålsenligt sätt.

img
Konfidentiell hantering

– vi är vana att hantera insiderloggning och vi har väl inarbetade processer och teknik för högsta sekretess och leveranssäkerhet.

img
Tillgänglighet

– vi är vana att leda stora som små företags översättningsprojekt och vi finns här när du behöver oss, även utanför kontorstid.

img
Snabbhet

– det är självklart bra att planera stora projekt i god tid, men vi vet att det ibland behöver gå snabbt. Vi har kapacitet för leverans även under snäva tidsramar tack vare effektiva arbetsmetoder och drivna projektledare

Så här säger våra kunder

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder.

Johan H
CFO

img

Översättningar av års- och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner. 21 miljarder årlig omsättning

Tänkte bara att du skulle vilja höra feedback från mina finska och tyska kollegor... De är alla mycket nöjda med översättningarna Stratcore har gjort, mycket korrekta och väl översatta.

Sandra B
Marknadsansvarig

img

Marknadsföring och tekniska översättningar och skapande av webbinnehåll i journalistisk stil

Swedish Food Tech Company

"Vi har jobbat med Stratcore i ett antal år nu och är mycket nöjda med deras service. De är snabba, trevliga, korrekta och alltid lätta att komma i kontakt med."

Elisabeth S
Head of Internal Communications

img

Chef för intern onlinekommunikation

Skandinaviskt flygbolag

“Eftersom det ofta är snabba puckar som gäller när något ska översättas är det viktigt att leverantören är flexibel och har en serviceinriktad attityd. Stratcore ställer alltid upp, även på kort varsel, och levererar genomarbetade texter av hög kvalitet.

Björn N
VD

img

Chefredaktör

En av Nordens ledande leverantörer av redaktionell kommunikation.

Så här säger våra medarbetare

”Jag har alltid upplevt Stratcore som en engagerad, pålitlig och lösningsorienterad översättningsbyrå. Att arbeta som översättare för Stratcore ger mig möjlighet att fullt ut tillämpa mina språkliga och kreativa färdigheter som språkproffs.

img

Randi K

Danska översättarteamet

”Stratcore upprätthåller de högsta standarderna för att säkerställa att kunden är helt nöjd och ser till att översättarna och alla andra som är involverade i produktionen av den slutliga publikationen är införstådda med detta.”

img

David S

Engelska översättarteamet

”Stratcore är en översättningsbyrå som värnar om kvaliteten och förstår vikten av riktigt bra översättningar. De är lätta att kommunicera med och besvarar frågor snabbt och professionellt.

img

Ulrika B

Svenska översättarteamet

”Jag har arbetat heltid som frilansande översättare hos Stratcore i 16 år. Under åren har jag arbetat med en mängd olika uppdrag och jag har uppskattat allt från det intressanta källmaterialet till de realistiska tidsfristerna.

img

Mark T

Engelska översättarteamet